Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Japonia

A A A

Ambasador

Dumitru SOCOLAN
Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar

Stimați vizitatori,

Bine ați venit pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Japonia!

Prin intermediul acestei pagini ne propunem să vă informăm despre Moldova, relațiile moldo-nipone, activitățile desfășurate de Ambasadă, precum și despre serviciile consulare prestate de misiunea diplomatică.

Pe acest site puteți găsi datele de contact ale colaboratorilor Ambasadei, precum și domeniile de competentă ale fiecărui membru al echipei, în special pentru cazurile în care o să doriți să apelați la sprijinul acestora sau să transmiteți propuneri sau inițiative legate de activitatea misiunii diplomatice.

Vă rugăm să accesați periodic rubrica „Anunțuri” pentru a vă informa despre activitățile planificate a fi organizate de Ambasadă cu membrii comunității moldovenilor din Japonia.

Pentru businessmenii din Moldova și Japonia ne propunem să plasăm informații actuale care le-ar fi utile în procesul de luare a deciziilor legate de inițierea sau amplificarea legăturilor de afaceri cu partenerii din cele două țări.

Vă mulțumim pentru accesarea paginii web a Ambasadei și ne exprimăm disponibilitatea de a examină cu atenție propunerile și sugestiile Dumneavoastră.

Cu respect,

Dumitru Socolan

Ambasador